ИНФО


Национален форум „Средното образование през погледа на университетските преподаватели от областта на педагогиката и педагогиката на обучението по ...: предизвикателство или необходимост"

Кога: 3 юни 2016 г. (петък), 15 ч.

Къде: Конферентна зала в Ректората на Софийския университет

Какво: Национален форум на тема "Средното образование през погледа на университетски преподаватели от областта на педагогиката и педагогиката на обучението по ...: предизвикателство или необходимост".

 

Националният форум ще бъде открит от ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. дфн Анастас Герджиков, вицепремиера г-жа Меглена Кунева и председателя на ВОН-КНСБ доц. д-р инж. Лиляна Вълчева.

Модератор на дискусията ще е проф. Ирина Колева, председател на Консултативния съвет по педагогика към ВОН-КНСБ.

Във форума ще участват ректори, декани и ръководители на катедри от СУ, Великотърновския университет, Пловдивския университет, Шуменския университет, Югозападния университет, Русенския университет, Тракийския университет, университета „Проф. А. Златаров”, Бургаския свободен университет, Техническия университет – София – МФ, ИПФ, Националната музикална академия, Националната спортна академия, представители на ВОН-КНСБ от висшите училища и БАН, както и вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков и Николай Недев – изпълнителен секретар на департамент в КНСБ.

Събитието е под патронажа на г-жа Меглена Кунева – вицепремиер по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката.

 

 


Публикувано на: 02.06.2016 г.